Haluatko työskennellä arkkitehti-, rakenne-, LVIA-, sähkö- tai energiasuunnittelun parissa? Oletko edennyt ammattikorkea- tai korkeakouluopiskeluissasi yli puolen välin? Nyt olisi harjoittelupaikkoja tarjolla huipputiimeissämme Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Oulussa!

  • Arkkitehtisuunnittelu: Helsinki ja Turku
  • Rakennesuunnittelu: Helsinki, Turku, Tampere ja Oulu
  • LVIA-suunnittelu: Helsinki, Turku, Tampere ja Oulu
  • Sähkösuunnittelu: Helsinki ja Tampere
  • Energiasuunnittelu: Helsinki

Emme etsi tässäkään asiassa pikavoittoja, vaan etsimme juuri Sinua, jos

  • olet menestynyt pääaineesi opinnoissa ja haluat kasvaa ammattilaiseksi joukossamme.
  • uskot samaan kuin mekin, eli siihen, että parempi suunnittelu on intohimoa ja yhdessä tekemistä.
  • olet valmis ylittämään itsesi ja ajattelet, että puolilämmin on aina enemmän kylmä kuin kuuma.

Osaksi huipputiimiä

Meillä pääset mukaan 170 hengen monialaiseen suunnittelijajoukkoon, mielenkiintoisiin ja haastaviin hankkeisiin asunto-, toimitila- ja korjausrakentamisen parissa ympäri Suomen. Olemme osa kansainvälistä NCC-konsernia, joten urakehitys- ja etenemismahdollisuudet ovat monipuoliset. Henkilöstöedut ovat oikein sopivat myös harjoittelijoilla. Työvälineet ovat viimeisen päälle, työkaverit aivan huippuja työilmapiiri rento ja eteenpäin menevä.

Sinä määräät tahdin

Jokainen optiplanilainen on yksilö. Siksi sinäkin voit itse sopia työtuntiesi määrän joustavasti ja työskennellä opintojesi etenemisen mukaan. Meillä on tehty monta opinnäytetyötä ja mielellämme autamme sinua sen tekemisessä. Taitojesi karttuessa etenet vastuullisempiin tehtäviin omien uratavoitteidesi mukaan. Kokeneet kollegat tukevat sinua – ja he arvostavat sitä, että pölläytät heidän ajatteluaan omilla ideoillasi.

Hae nyt, haastattelut alkavat heti

Haku on auki ja jatkuu 31.1.2019 saakka. Tartu tilaisuuteesi hypätä tekemään parempaa tulevaisuutta kanssamme! Haastattelut aloitamme heti, joten olethan nopea.

Hakuilmoitukseen >>

Lisätietoja työskentelystä Optiplanilla

Haluatko ennen hakemuksen tekemistä vielä tutustua meihin tarkemmin? Aloita näistä:

Tilaa uutiskirje

Subsciption Blog