Harjoitteluhaku (arkkitehti-, rakenne-, LVIA-, sähkö- ja energiasuunnittelu), Optiplan Oy

Trainee, useat alueet

Kiinnostaako työskentely arkkitehti-, rakenne-, LVIA-, sähkö- tai energiasuunnittelun parissa? Etsimme tulevaisuuden osaajia harjoitteluun Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle ja Ouluun!

Meistä

Optiplan tarjoaa monialasuunnittelua asunto-, toimitila- ja korjausrakentamiseen. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingissä ja muut toimipisteemme ovat Turussa, Tampereella ja Oulussa, Toimimme valtakunnallisesti. Meillä työskentelee noin 170 suunnittelun ammattilaista ja kuulumme kansainväliseen NCC-konserniin, joten urakehitys ja etenemismahdollisuudet ovat monipuoliset. Isossa talossa on myös hyvät henkilöstöedut. Tule meille oikeisiin töihin näyttämään mitä osaat.

Arvostamme yksilöitä, ja harjoittelijana olet osa yhteistä joukkuettamme. Voit itse sopia joustavasti työtuntiesi määrän ja työskennellä opintojesi etenemisen mukaan. Kannustamme lopputyön tekemiseen ja valmistuneille tarjoamme entistä haastavampia sekä merkityksellisempiä vastuualueita. Monipuolisissa uudis- ja korjausrakentamishankkeissa pääset mukaan uusiin mielenkiintoisiin projekteihin. Osaamisesi karttuessa saat mahdollisuuden haastavampiin työtehtäviin kokeneiden kollegoiden tuella. Tarjoamme modernin tehokkaat välineet työn tekemiseen, mukavat työkaverit ja rennon työympäristön, jossa on tekemisen meininki.

Kenelle

Mikäli olet edennyt ammattikorkea- tai korkeakouluopiskeluissa yli puolen välin, saatat olla etsimämme henkilö. Nyt etsimme harjoittelijoita seuraavilta aloilta kaupungeittain:

- Arkkitehtisuunnittelu Helsinki ja Turku

- Rakennesuunnittelu Helsinki, Turku, Tampere ja Oulu

- LVIA-suunnittelu Helsinki, Turku, Tampere ja Oulu

- Sähkösuunnittelu Helsinki ja Tampere

- Energiasuunnittelu Helsinki

Kun haet Optiplanille, saat mahdollisen harjoittelupaikan lisäksi tilaisuuden hypätä tulevaisuuden urapolullesi. Arvostamme menestystä erityisesti pääaineesi opinnoissa ja halua kasvaa ammattilaiseksi joukossamme. Haku päättyy tammikuun lopussa. Voit aloittaa työt joko kevättalvella tai myöhemmin keväällä.

Harjoittelijarekrytoinnin aikataulu:

- Haku on avoinna 17.12.2018–31.1.2019

- Päätökset tehdään 28.2.2019 mennessä, jolloin myös kaikille hakijoille viimeistään ilmoitetaan.

Teemme haastatteluja jo hakuajan kuluessa, joten haethan mahdollisimman pian, odotamme hakemustasi ja cv:täsi! Pääset täyttämään hakulomakkeen klikkaamalla alapuolelta löytyvää Hae paikkaa- painiketta.

Toivomme lisäksi, että vastaisit muutamaan kysymykseen videolla. Videohaastattelu on vapaaehtoinen, mutta voit tehdä meihin lähtemättömän vaikutuksen videollasi!

Pääset nauhoittamaan videovastauksesi tästä: (videon nauhoittamiseen kannattaa käyttää selaimena Chromea)

Videohaastatteluun (Arkkitehtisuunnittelu)

Videohaastatteluun (Sähkösuunnittelu)

Videohaastatteluun (LVIA- ja energiasuunnittelu)

Videohaastatteluun ( Rakennesuunnittelu)

Lisätietoa Optiplanista:

www.optiplan.fi

Katso myös uratarinamme sekä tutustu videoon.

https://optiplan.fi/meille-toihin/uratarinoita/

https://vimeo.com/274077512/2fab54229e

 

Lisätietoja työtehtävistä antavat johtajat: 

Arkkitehtuuri, Juha Vihma puh. 050 500 0011 

Rakenne, Vesa Sunikka puh. 050 326 1551 

LVI, Antti Torkki puh. 050 400 5390 

Sähkö, Kari Kavonius puh. 050 553 1987 

Energiasuunnittelu, Jani Hannén puh. 040 775 7806 

Korjausrakentaminen, Petri Paavilainen puh. 041 4451477