Avoin haku Optiplan

, useat alueet

 

Oletko suunnittelun ammattilainen ja kaipaat uusia haasteita? Haemme jatkuvasti innostuneita  osaajia joukkoomme. Tarjoamme mukavat työkaverit ja rennon työympäristön, jossa on tekemisen meininki sekä modernin tehokkaat välineet työn tekemiseen.

 Meillä voit työskennellä arkkitehtuurin, rakenne-, elementti-, sähkö-, LVIA-, energia-, ympäristö- ja kaupunkisuunnittelun sekä rakennuttamisen ammattilaisena. Vahvistamme osaamistasi koulutuksin. Meillä saat ottaa vastuuta ja pääset aidosti vaikuttamaan projekteihin.

Viihtyäksesi Optiplanilla sinun tulee olla valmis uusiin haasteisiin ja omata rohkeutta ajatella asioita uudella tavalla. Meille on tärkeää, että haluat olla mukana kehittämässä toimivaa, motivoitunutta ja osallistuvaa tiimiä ja osaat toimia yhteistyössä kaikkien oleellisten sidosryhmien kanssa.

Rekrytoimme tällä hetkellä muun muassa osaavia suunnittelijoita, projektipäälliköitä ja projekti-insinöörejä. Voit olla joko kokenut konkari tai uran alussa oleva osaaja ja olet innokas kehittymään kanssamme!

Tutustu tarkemmin eri suunnittelualoihin ja palveluihimme www-sivuillamme.

Kerro meille itsestäsi, osaamisestasi ja kokemuksestasi ja lähetä meille  vapaamuotoinen hakemus.  Kerro hakemuksessasi mistä tehtävistä olet kiinnostunut ja missä päin Suomea haluaisit työskennellä. 

Olemme sinuun yhteydessä mikäli osaamistasi ja kokemustasi vastaavia tehtäviä vapautuu. Säilytämme hakemuksesi 12 kk ajan.


Tutustu meihin Linkedinissä:

www.linkedin.com/company/optiplan-oy