Tietoa sivustosta

Tervetuloa Suomen NCC:n verkkosivustolle.

Käyttöehdot

Tämän sivuston ja tämän sivuston sisältämien tietojen tekijänoikeudet kattavat tekstin, kuvan ja äänen, NCC-konsernin, tytäryritykset, haarakonttorit, lisenssinantajat, yhteistyökumppanit ja työntekijät, mutta eivät rajoitu niihin. Kaikki oikeudet pidätetään. Tässä sivustossa olevia tietoja ei saa jäljentää, monistaa, kopioida, siirtää, lähettää, jakaa, tallentaa, muuttaa, ladata, kierrättää, julkaista, linsensoida, postittaa uudelleen, myydä tai muulla tavalla hyödyntää kaupallisesti ilman kirjallista hyväksyntää NCC:ltä, sen tytäryrityksiltä, haarakonttoreilta, lisenssinantajilta, yhteisyrityskumppaneilta tai työntekijöiltä. Materiaalia saa kuitenkin käyttää yllä mainituilla tavoilla puhtaasti henkilökohtaiseen käyttöön ja ei-kaupallisiin tarkoituksiin, tai muutoin ilmoitettaessa, kun materiaali julkaistaan alkuperäiselle uskollisessa muodossa ja lähde ilmoitetaan.

Evästeet

Kun vierailet jossakin sivustossamme, tietokoneellesi voidaan tallentaa tiettyjä tietoja. Tiedot tallennetaan evästeiden tai vastaavien tiedostojen muodossa. Näin voimme auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka siirretään sivustosta kiintolevylle tai selaimeen, joka puolestaan voi tallentaa evästeet kiintolevylle.

Evästeiden välityksellä saamme tietoa siitä, miten kauan viivyit sivustossamme, mitä sivujamme katselit ja missä sivustossa kävit juuri ennen kuin tulit sivustoomme. Näemme myös internetpalveluntarjoajasi. Näiden tietojen ansiosta voimme mitata sivuston aktiviteetteja ja räätälöidä tietoja toiveidesi mukaan. Tavoitteena on säästää aikaasi ja tehdä vierailustasi mahdollisimman hyödyllinen. Koska saamme tietää, miten vierailijat käyttävät sivustoa, voimme kehittää sitä koko ajan. Tietoja voidaan käyttää myös mainostemme relevanssin parantamiseen. Käytämme evästeitä vain sellaisten kiintolevylläsi olevien tietojen tarkasteluun, jotka NCC:n eväste on tallentanut sinne.

Mitatakseen läsnäolonsa tehokkuutta internetissä NCC voi käyttää evästeitä palaavien vierailijoiden tunnistamiseen ja sen tutkimiseen, missä järjestyksessä sivuilla vieraillaan.

NCC:n yksityisyydensuoja

1. YLEISTÄ
NCC haluaa tämän yksityisyydensuojan avulla kertoa, miten se varmistaa, että henkilötietojasi käsitellään henkilötietolain mukaisesti.

Sinun pitäisi aina voida luovuttaa henkilötietojasi meille turvallisin mielin. Siksi NCC on ryhtynyt teknisiin ja organisatorisiin toimenpiteisiin, joita tarvitaan henkilötietojesi suojaamiseen luvattomalta tarkastelulta, käytöltä, muuttamiselta ja poistamiselta.

2. HENKILÖTIETOVASTAAVA
NCC vastaa henkilötiedoistasi, kun niitä käsitellään NCC:n toimesta tai toimeksiannosta pientalojen ja asuntojen myynnin yhteydessä. Kappaleessa 10 kerrotaan, miten voit ottaa meihin yhteyttä tähän liittyen.

3.MILLOIN KERÄÄMME HENKILÖTIETOJA?
NCC kerää sinusta henkilötietoja, kun

– tilaat jonkin NCC:n uutiskirjeistä
– täytät tiedustelulomakkeen, jossa ilmaiset olevasi kiinnostunut jostakin NCC:n hankkeesta (asunnosta tai toimitilasta)

NCC käyttää myös evästeitä ja vastaavaa tekniikkaa tietojen keräämiseen sinusta ja käyttämistäsi laitteista. Voit lukea lisää NCC:n käyttämistä evästeistä täältä.

4. KUINKA PITKÄÄN TIETOJA SÄILYTETÄÄN?
Säilytämme tietoja niin pitkään kuin se on käsittelyn tarkoituksen kannalta tarpeellista. Voimme säilyttää tietoja pidempään, jos laki edellyttää sitä tai tarvitsemme niitä oikeudellisten etujemme turvaamiseksi esimerkiksi juridisen prosessin aikana.

5. MIKSI NCC KÄSITTELEE HENKILÖTIETOJANI?
NCC käsittelee henkilötietojasi eri syistä. NCC käsittelee henkilötietoja pääasiassa kyselyiden, esittelyjen, myyntiaktiviteettien, myyntien, takuiden ja viankorjausten hallintaa ja suorittamista varten. Pientalon tai asunnon oston yhteydessä NCC voi tarkistaa luottotietosi luottokelpoisuutesi arvioimiseksi.

Tietoja voidaan käyttää myös markkina- ja asiakasanalyysien, markkinatutkimusten, tilastojen ja liiketoiminnan seurannan pohjana. Lisäksi tietojasi voidaan yhdistää, segmentoida ja analysoida kohdennettua markkinointia varten, joka sisältää tietoa, tarjouksia ja suosituksia NCC:n tai sen yhteistyökumppaneiden kohteista, tuotteista ja palveluista. Analyysit perustuvat sinua kiinnostaviin hankkeisiin tai kohteisiin, sisustusmieltymyksiisi, tekemiisi kauppoihin ja tilaamiisi valinnaisiin ominaisuuksiin. NCC voi myös yhdistää ja analysoida evästeiden kautta saamiaan tietoja NCC:n asiakasrekisteriin tallennettujen tietojen kanssa tätä tarkoitusta varten.

Hyväksymällä tämän yksityisyydensuojan suostut siihen, että NCC voi lähettää sinulle uutiskirjeen tietystä hankkeesta sähköpostitse tai muulla tavalla.

6. KENELLE LUOVUTAMME TIETOJA?
Voimme luovuttaa henkilötietojasi konsernin yrityksille, yhteistyökumppaneille ja kolmansille osapuolille täyttääksemme kanssasi solmimamme sopimuksen. Henkilötietosi luovutetaan esimerkiksi luottotietoyritykselle, kun haluat ostaa asunnon. Mikäli ostat asunnon, luottotietojen tarkistamisen tulokset luovutetaan asumisoikeusyhdistykselle. NCC Asuminen voi myös luovuttaa henkilötietosi NCC:n mainosverkoston toimittajille markkinointitarkoituksiin.

NCC voi luovuttaa henkilötietosi myös yrityksille, jotka käsittelevät henkilötietoja NCC:n puolesta, esimerkiksi IT-palveluiden tarjoajille, asiakaspalveluyrityksille ja konsernin yrityksille. Jos henkilötiedot siirretään maahan, joka sijaitsee EU:n/ETA:n ulkopuolella, NCC huolehtii siitä, että siirto tapahtuu turvallisesti ja voimassa olevien lakien mukaisesti.

Henkilötiedot voidaan luovuttaa myös silloin, kun se on tarpeellista voimassa olevien lakien tai viranomaisten vaatimusten noudattamiseksi, NCC:n oikeudellisten etujen turvaamiseksi tai petosten ja muiden turvallisuuteen tai tekniikkaan liittyvien ongelmien havaitsemiseksi, ehkäisemiseksi tai osoittamiseksi.

7. YKSITYISYYDENSUOJAN MUUTOKSET
Tätä yksityisyydensuojaa voidaan muuttaa aika ajoin. Jos NCC tekee yksityisyydensuojaan merkittäviä muutoksia, muutoksista tiedotetaan sinulle sähköpostitse ennen niiden voimaan tuloa. Ajantasainen yksityisyydensuoja julkaistaan myös NCC:n sivustossa.

8. OIKEUS OMIEN TIETOJEN TARKASTELUUN, KORJAAMISEEN YMS.
Jos et halua, että NCC käsittelee henkilötietojasi suoramarkkinointitarkoituksissa, voit tehdä siitä kirjallisen ilmoituksen NCC:lle. Jokaisessa uutiskirjeessä kerrotaan myös mahdollisuudesta lopettaa uutiskirjeen tilaus.

Sinulla on oikeus saada kerran kalenterikuukaudessa maksutta tieto siitä, mitä henkilötietojasi NCC käsittelee ja missä tarkoituksessa (ns. rekisteriseloste). Rekisteriselostepyynnön tulee olla kirjallinen ja hakijan allekirjoittama. Sinulla on myös oikeus saada virheelliset, harhaanjohtavat tai puutteelliset tiedot korjatuiksi, estetyiksi, tunnistamattomiksi tai poistetuiksi. Jos haluat pyytää rekisteriselostetta tai sinulla on kysyttävää siitä, miten NCC käsittelee henkilötietojasi, ota meihin yhteyttä alla olevien tietojen mukaisesti.