Avoimet työpaikat

Optiplan on tulevaisuuden työnantaja

Me Optiplanissa uskomme, että parhaat saavutukset syntyvät työpaikassa, jossa on hyvä olla. Arvostamme jokaisen työtä, jokainen tehtävä on meille tärkeä. Näemme huipputiimien yhteistyön tapana synnyttää uudenlaisia ja kokonaisuutena toimivia ratkaisuita. Samalla ymmärrämme, että haastava asiantuntijatyö vaatii onnistuakseen vastuuta ja vapautta toimia itsenäisesti sekä aikaa levätä ja inspiroitua.

Olemme arvoin johdettu yhteisö. Toimimme rehellisesti ja vastuullisesti, kunnioitamme toisiamme ja työskentelemme luottamuksen hengessä. Näin syntyvässä turvallisessa yhteisössä pystymme olemaan rohkeita ja edistyksellisiä, suunnittelemaan parempaa ja paremmin.

6 hyvää syytä työskennellä Optiplanilla

Suunnittelemme parempaa ja paremmin

Optiplan on keskittynyt talonrakentamisen suunnitteluun, ja suunnittelutyömme koostuu hyvin erityyppisistä hankkeista talonrakentamisen kaikilta osa-alueilta. Olemme arvostettu suunnittelija, jolle asiakkaat luottavat haastavien ja mielenkiintoisten hankkeiden suunnittelun. Teemme merkityksellistä työtä ja asiakkaat arvostavat meitä. Asiakastyytyväisyys on meille kaikki kaikessa, ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme yhdessä asiakkaidemme kanssa. Tämän johdosta työtehtävämme ovat mielenkiintoisia, haastavia ja tekijälleen palkitsevia.

Porukalla saadaan aikaan ratkaisuja, joita ei kukaan erikseen pystyisi tekemään. Yhdessä tekemällä oppii itsekin, ja huippuunsa viritettyjä suunnitelmia on kiva esitellä myös asiakkaalle.

93 %:n mielestä hyvät työkaverit ja hyvä työilmapiiri

Optiplanissa uskomme, että päivittäinen työ sujuu avoimessa ja lähestyttävässä ilmapiirissä. Meillä tiimit ovat pieniä ja tiiviitä, ja hyvät työkaverit ovat niiden kiinnipitävä voima. Kulttuurimme on yhteisöllinen, mutta samalla jokaisella on tilaa kehittyä.

Jokainen voi tuoda omaan persoonalliseen tapaansa väriä työyhteisöön, ja vaikka aina ei samaa mieltä oltaisikaan, niin siitä ei synny suurempaa ongelmaa.

Työkavereihin kuuluu laaja joukko ihmisiä. Siihen mahtuu monenlaista väkeä. Parhaat tyypit ovat niitä, jotka saavat muutkin loistamaan.

Yhteistyötä monialaisessa asiantuntijatiimissä

Suunnittelualat ylittävä yhteistyö on ehdoton valttimme, joka tuo päivittäiseen työhön vaihtelua ja laaja-alaisuutta. Suunnittelutehtävissämme yhdistyvät toiminnallisuus, tekninen laatu ja kestävän kehityksen mukaiset ratkaisut. Monialainen työyhteisömme tarjoaa henkilöstölle mahdollisuuksia kehittyä ja kerryttää laaja-alaista kokemusta suunnittelun eri osa-alueista ja niiden yhteensovittamisesta.

Tämä ehdottomasti itselle se suurin ja tärkein syy työpaikan vaihtoon. Halusin päästä mukaan ehjempiin kokonaisuuksiin. Kun teet suunnittelutyötä huolellisesti ja olet koko ajan kartalla missä mennään, niin työ on erittäin nautinnollista ja kun on aikaa suunnitella huolella ja paneutua asioihin.

Ihmisen kokoinen työpaikka

Suunnittelutoimistona Optiplan on iso, mutta työpaikkana kuitenkin sopivan tiivis ja ketterä. Organisaatiomme on matala, minkä johdosta jokaisella on mahdollisuus tuoda esiin uusia ideoita, ja epäkohtienkin korjaaminen on helppoa. Erilaiset ihmiset ja monimuotoiset taustat rikastuttavat työyhteisöä, mikä näkyy myönteisesti sekä henkilöstölle että asiakkaille. Samalla Optiplan on pörssiyhtiön osa, joka toimii asettamiensa arvojen mukaisesti, kuuluu taloudellisesti vakavaraiseen konserniin ja katsoo liiketoimintaansa pitkälle tulevaisuuteen.

Muutin Tampereelta Helsinkiin, ja vaihdoin samalla työpaikkaa Optiplanin sisällä. Vaikka maisemat muuttuivat, oli mukava huomata, että myös Helsingistä löytyi hyviä työkavereita.

Monipuolisia uramahdollisuuksia

Meillä yritys on mahdollistaja, ja ammattilaiset toimivat tehtävissään yhteistyössä asiakkaiden kanssa, mikä tarjoaa hyvät edellytykset kehittyä arvostetuksi suunnittelijaksi asiakkaiden keskuudessa. Osana NCC-konsernia Optiplan tarjoaa monipuoliset uramahdollisuudet yrityksen sisällä, NCC-yhtiöiden sisällä ja jopa muissa pohjoismaissa.

Kyllä siinä väkisinkin kunnianhimo kasvaa, kun työnantaja on valmis myös tukemaan etenemisessä ja kehittymisessä.

Aikaa myös omalle elämälle

Toimintamme perusta on hyvinvoivat ihmiset. Henkilöstömme koostuu asiantuntijoista, jotka ohjaavat itse omaa työtään. Käytännössä se tarkoittaa mahdollisuutta vaikuttaa itse omiin työaikoihin, tasata työkuormaa sekä sovitella työ- ja vapaa-aikaa. Työajan mittaamisen sijasta olemme kiinnostuneita onnistumisesta, joka vaatii myös lepoa. Panostamme myös esimiesten valmennustaitoon, jotta he osaavat tukea ja kannustaa henkilöstöä eri elämäntilanteissa.

Antaa mielenrauhan, että saa vietyä lapsen rauhassa päiväkotiin.

Tilaa uutiskirje